domingo, 3 de mayo de 2015

RESSENYA "LAURA" DEL ESCRIPTOR ANTONI TÀPIA


Títul: Laura
Autor: Antoni Tàpia
Editorial Stonberg

La meva ressenya: 

M’agradaria parlarvos del llibre d’Antoni Tàpia, “Laura”
Per començar he dir que és un del llibres que més m’ha agradat, del que he llegui darrerament.
La Laura és un llibre molt especial perquè té moltes caracterísqieues que fan que en una mateixa historia trobis molts elements. Per exemple, trobaràs el moment de créixer, com adults i com a persones, aquest despertar de la noia que es converteix només en una dona adulta, sinó en una bona persona, amb una saviesa fruit del seu aprenentatge, amb les seves vivències.
Ens trobem amb una noia que fa el que tothom ha somiant, però només alguns s‘atreveixen a fer. Agafar l'equipatge i començar de nou, en un lloc completament diferent del que estàs habituat i amb uns personatges, als que no només estimarà ella, sinó també el lector.
També trobaràs històries d’amor, tal com són en la realitat, amb dubtes, amb encreuaments i amb desengany. Està ple d’emocions, però narrades amb una caritat que en cap moment no li treu la tendresa

Entendaràs com les circumstàncies que visqui'm ens fan anar canviant i trobaràs altres dones en una sola, en aquestes etapes que laura experimenta.

I si et deixes portar per ella, quan acabis el llibre potser hauràs après alguna cosa, que anirà directe al teu cor i al teu subconscient, com ha anat al meu.

No és un llibre que pretén canviar-te. La humilitat de l’Antoni queda reflectida en els seus personatges. No volen ser Mestres, però ensenyen si els escoltes, perquè tenen veu pròpia. Estan plens de vida i volen viure

Està ple de llum



Aquet Sant Jordi 2015, amb l'Antoni signantme el seu llibre

Podeu descobrir a Antoni Tàpia a la seva web:

http://antonitapia.com/

La podeu trobar:

– Per encàrrec, a qualsevol llibreria

– A Amazon:

http://www.amazon.es/dp/849423160X/ref=cm_sw_r_fa_dp_xAKptb1PEYND1

– Al web de Stonberg Editorial:

http://www.stonbergeditorial.com/epages/ec4936.sf/ca_ES/?ObjectPath=%2FShops%2Fec4936%2FProducts%2FNAR979


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.